Safrann

Links en Referenties

Referenties


Een ondernemer heeft steeds tijd te kort; je geeft je cliënten altijd voorrang, en moet dan in je weinige vrije uren nog bezig zijn met je eigen administratie (voorbereiden van je boekhouding, betalingen, opmaak mailings, etc.). Safrann biedt een digitale ondersteuning die er voor zorgt dat de tijd die je hieraan moet spenderen tot een minimum herleid wordt. Extra tijd dus die je work-life balance weer wat meer in het midden brengt.
Patrick De WijngaertEthiconomy

 

Als tandarts-zaakvoerder van een polyvalente medische en paramedische praktijk ben ik enkele jaren geleden in zee gegaan met Safrann om alle administratief werk van mij over te nemen; het werd een zeer professionele aanpak m.b.t. personeelsbeheer (loonadministratie, we zijn ondertussen met een 40- tal medewerkers, zelfstandigen en werknemers), agendabeheer, contacten met verzekeraars, leveranciers, banken, labo’s…
Kortom: Safrann kon me alles uit handen nemen zodat ik mij alleen moest focussen op hetgeen waarvoor ik opgeleid ben als tandarts, en wat me nu veel tijd en kopzorgen bespaart.
Peter TolleneerMedineth

 

Als venture assistant assisteren we ondernemers proactief in hun groei. Een goede interne organisatie is van levensbelang; voor ons én voor onze klanten. De administratieve structuur die Safrann hier destijds voor heeft opgezet, helpt ons nog altijd om klanten snel en accuraat te helpen.
Koen MartensCynex

 

Safrann neemt werk uit uw handen, en werkt zelf op een aangename én toch heel professionele manier, met oog voor detail en de bedrijfsfilosofie van haar klant.
Jan ConinxOdigo Advocaten

 

Als jonge zelfstandige voelde ik me meteen thuis bij Safrann. Bij de opstart komen er veel zaken op je af, maar hun vriendelijke en professionele aanpak maakten mijn leven een heel stuk aangenamer.
Liesbet JorissenPole Tricks

 

Samenwerken met Safrann betekent voor mij : zekerheid over de geleverde kwaliteit, professionele input en gerichte know-how. Kortom een brede administratieve ondersteuning met een menselijk gezicht.
Bart Van PuyenbroeckKreejaater


Interessante (digitale) tools


Disclaimer en privacybeleid