Safrann

Geef jezelf meer tijd

Als zelfstandige of startend ondernemer doe je vaak alles zelf: je verkoopt en je voert uit, en werkt samen met een goede boekhouder om je financiën te regelen. Maar papierwerk is meer dan enkel uw boekhouding, en vaak slorpen die administratieve taken veel van je (privé)tijd op.

Een online enquête van het Sociaal Verzekeringsfonds van de HDP-AristA groep, uitgevoerd in 2008 bij 748 zelfstandigen bevestigde dit probleem en kwam tot o.a. de volgende vaststelling:

De zelfstandige in hoofdberoep wijdt gemiddeld 26 uur aan zijn eigenlijke werk, 12 uur aan administratief werk en 2 uur aan het personeelsbeheer.

In dezelfde enquête kwam jammer genoeg ook volgende veronderstelling aan het licht:

De helft van de ondervraagde zelfstandigen vindt dat hun administratie niet kan worden vereenvoudigd of ziet er het nut niet van in voor hun bedrijf.

Download de enquête als pdf.

Safrann focust zich op administratieve efficiëntie, vereenvoudiging, structuur en optimalisatie: we laten het papier voor ú werken. Door met ons samen te werken, zullen we je ervan overtuigen dat een goede backoffice je niet alleen een enorme tijdsbesparing oplevert, maar ook belangrijke andere voordelen biedt.


Disclaimer en privacybeleid